Νάουσα Πάρου Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Klery

Στη Νάουσα Πάρου, τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Klery βρίσκονται σε μια ήσυχη γειτονιά, λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού και την πλησιέστερη παραλία.

Η Villa Klery περιτριγυρίζεται από μια δροσερή αυλή, κατάμεστη από λουλούδια και αναρριχητικά φυτά, όπου βρίσκονται και τα 6 Στούντιο του καταλύματος.
Η Villa Klery διαθέτει Δίκλινα, Τρίκλινα και Τετράκλινα Δωμάτια με κουζίνα.

Η είσοδος του κάθε Στούντιο είναι στην αυλή, και όλα διαθέτουν μικρή κουζίνα (με μάτια μαγειρέματος, ψυγείο, σκεύη και πιατικά), τηλεόραση, WiFi, κλιματισμό, σεσουάρ και sound-proof πορτοπαράθυρα με σίτες.

Στην αυλή των δωματίων, μπορείτε να χαλαρώσετε στο κοινόχρηστο σαλόνι/τραπεζαρία, με ένα μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι και καναπέδες, και απλόχερη σκιά από μια ηλικιωμένη κληματαριά. Εδώ επίσης βρίσκεται και η κοινόχρηστη ψησταριά για τα καλοκαιρινά σας γεύματα!

Οι οικοδέσποινες σας, η Κλαίρη και η κα. Μάγδα, διαμένουν στον όροφο του κτηρίου της Villa Klery και θα σας δώσουν ό,τι πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με τη Νάουσα και την Πάρο.

Λίγα μέτρα μακριά από το κατάλυμα, θα βρείτε έναν από τους πιο παλιούς φούρνους της Νάουσας, το φούρνο του Μπατίστα, όπου -εκτός από φρέσκο ψωμί, σνακ και γλυκά, μπορείτε να δίνετε φαγητό σας για ψήσιμο!

Κατά τη διαμονή σας στα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια της Κλαίρης, έχετε γρήγορη πρόσβαση με τα πόδια στην παραλία, σε εστιατόρια, μπαράκια και καφέ, στην αγορά του χωριού και στη στάση λεωφορείων. Ο παραδοσιακός οικισμός της Νάουσας αρχίζει περί τα 100μ. από τα δωμάτια!

Villa Klery Ενοικιαζόμενα Δωμάτια, Νάουσα Πάρος
Τηλ. +30 22840 52142 & +30 6944 596878